Μηδείας 31 57019 Néoi Epivátes, Greece
info@grekomedia.com
+30 212-000-2949
 • Monday

  9am - 9pm

 • Tuesday

  9am - 9pm

 • Wednesday

  9am - 9pm

 • Thursday

  9am - 9pm

 • Friday

  9am - 9pm

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Group office

Χριστόδουλος Ζηκίδης

Team Captain

Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας, είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας και διασφαλίζει ότι όλα δουλεύουν σωστά.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Όταν ξεκίνησε τις σπουδές του, αποφάσισε να αδράξει κάθε ευκαιρία για προσωπική εξέλιξη και να μην αφήσει καμία ανεκμετάλλευτη.Είναι τελειόφοιτος ψυχολογίας και αν και είναι πολύ νέος  έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε θέματα κλινικής αλλά και οικογενειακής ψυχολογίας καθώς  και παιδαγωγικών επιστημών  από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι εκπαιδευτής σε προγράμματα εκπαίδευσης καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α) και ενεργός εθελοντής διασώστης για την πολιτική προστασία Ελλάδος.Μιλάει 2 ξένες γλώσσες  και έχει στόχο να τις κάνει όσες περισσότερες μπορεί.Είναι συγγραφέας των Βιβλίων: «Το παιχνίδι μέσα από τα μάτια μου»,«Παιδί και γονέας,δύο απλοί συγκάτοικοι» & «Κοιτώ τον γυάλινο εαυτό μου» που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Νικόλαος Καρασταμάτης
CEO & Marketing Director

Είναι ο άνθρωπος που σε ηρεμεί, βλέπει τα πράγματα από μία δημιουργική οπτική γωνία και δεν αγχώνεται ποτέ. Για τον Νίκο όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία να τα διαχειριστείς.Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη των Η.Π.Α και μεγάλωσε στην Ελλάδα, οι σπουδές του στο Marketing  του έχουν ανοίξει πολλούς δρόμους συνεχούς εξέλιξης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι αν κάτι του αρέσει πολύ, αυτό είναι να μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα και να μαζεύει εμπειρίες.Είναι τελειομανής, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και του αρέσει να έχει τον πλήρη έλεγχο των project που του ανατίθενται. Λατρεύει την οργάνωση και είναι άψογος επαγγελματίας.Στον ελεύθερο χρόνο του του αρέσει να περνάει χρόνο με δικούς του ανθρώπους και να δουλεύει για την προσωπική του εξέλιξη.

Αθανάσιος Καρασούλας

CTO – Full Stack Web Developer

Είναι ο επικεφαλής τεχνολογίας (senior full stack developer) υπεύθυνος,  στέλεχος με ευθύνη για τη διαχείριση των τεχνολογικών απαιτήσεων της εταιρείας.
Έχει σπουδάσει στο ΠΑΠΕΙ (Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Πληροφορικής).